Tartsa ellenőrzés alatt saját háztartását: A rejtett kamerás adapter biztonságot nyujt

Az évek során a rejtettkamerákat számos különböző eszközökbe építették be. Most egy olyan kameráról olvashat amely egy töltőadapterben van elhelyezve.

A hálózati adapterben található Full HD kamera két változatban érhető el: az első verzió amely a memóriakártyára menti a felvételeket, a második a WiFi  verzió, amely csatlakozik a hálózathoz és a felvételeket továbbítja a telefonjára a hálózaton keresztül.

Látószög

A legtöbb rejtett kamera „egyenes” kilátással rendelkezik, amelyek remekül működnek ha magasabb épületeken vannak elhelyezve, de nemigazán ideálisak a lenti környezet megfigyeléséhez. Ezt a kamerát olyan objektívvel szerelték fel amely 15° felfélé és 15° lefelé is lát. Tehát sokkal nagyobb képet rögzít.

Egyszerű működés

Ellentétben sok rejtett kamerával, melyeknek bonyolult a beállítása, ez a rejtett kamera már kicsomagolás után működik. Az üzembe helyezéséhez csak egy memóriakártyára van szükség. A klasszikus kamera 128GB-os memóriakártyát támogat, míg a WiFi-vel rendelkező társa csak 32GB-osat.

Funkcionális USB töltő

Azon kívül, hogy az adapter rejtett kameraként működik, a töltés funkciója még megmaradt, így különböző eszközöket tölthetők fel vele. Alu található egy klasszikus USB bemenet, amely lehetővé teszi az 5V-os feszültséget támogató eszközök töltését. Tehát például egy mobiltelefon, tablet, esetleg egy power bank.

Streming WiFi-n keresztül

A WiFi verzió lehetővé teszi, hogy egyszerűen szemmel követhesse, mi is történik éppen az othonában vagy az irodájában. A kamera beállítása körülbelül 5 percet vesz igénybe, melyet a telefonján keresztül a telepített program segítségével vihet véghez. Csak le kell töltenie az alkalmazást, megadni a kamera azonosító kódját (minden kameránál más), és válassza ki a WiFi hálózatot. A legjobb teljesítmény eléréséhez szélessávú hozzáférés szükséges. Ha a jelerőség gyenge/lassú, akkor a memóriakártyára való mentés jobb megoldásnak bizonyul.

Miután elindította a kamerát, beállíthatja a felhasználó nevet valamint a jelszót, hogy Önön kívül senki sem férhessen hozzá a felvételekhez. Több rejtett kamera is hozzáadható az alkalmazáshoz. Ez lehetővé teszi azt, hogy egyszerre több helyiséget is megfigyelhessen. Kamerákat különböző helyszínekről is hozzáadhat a programhoz.

Nincs havi díj

Ellentétben a sok mobilhálózati forgalmat használó háztartási biztonsági kamerával, ez a rejtett kamera nem okoz semmiféle havidíjat a videók megtekintéséhez, továbbításához vagy feltöltéséhez. Ezzel akár évi 200 eurót is megtakaríthat. Annyi berendezést tud működtetni amennyit csak akar.

Biztosan állíthatjuk, hogy ez a rejtett kamera valóban egy nagyszerű kamera. A legtöbb verzió 160€ kerül, a WiFi verzió 180€. A hatékony telefonos alkalmazásnak köszönhetően, könnyedén megfigyelhet annyi helyiséget amennyit csak szeretne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.