A mi TIPPÜNK: Black box-ba rejtett WiFi kamera

Ma szintén bemutatunk egy új terméket a kémkamerák sorai közül és ez pedig nem más mint a rejtett kamera black box-ban. A kis méreteinek köszönhetően 120x30x65 mm a rejtett kamerát bármilyen szituáció megfigyelésére használhatjuk. A kamera egy egyszerű fekete dobozban van elrejtve. Bárhol elhelyezhető, nyílt téren, hétköznapi tárgyakban mint például virágcserépben.

A Full HD kamera fekete dobozban memóriakártya bemenettel rendelkezi. Maximum 128GB memóriakártyát helyezhetünk bele. Lehetőségünk van stremingelni WiFi-n keresztül. Tehát a WiFi-nek köszönhetően megfigyelhetjük a kamera felvételeit iPhone vagy Androide készülékéről.

Rejtett kamera black box-ban

A készülék nagykapacitású akkumulátorral van ellátva, amely lehetővé teszi a helyiségek hosszútávú megfigyelését. Az akkumulátor lehetővé teszi az akár 10 óra hosszúságú megfigyelést. A hosszútávú megfigyelés érdekében csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz, és ezáltal korlátlanul kémkedhet.

A csúcsminőségű képek és a minőségi hangfelvétel mellet számos különféle testre szabható beállítást is kínál. Kétféle felvételi mód közül választhat – folyamatos felvételi mód vagy hangérzékelő üzemmód – beállíthatja a képernyő minőségét, vagy akár 180° is elfordíthatja a kamerát.

Röviden, ez egy kisméretű eszköz. Méreteinek köszönhetően bárhol eltudja helyezni. Ha rejtett kamerát keres amellyel nyomon követheti otthonát, irodáját, ápolónőjét, autóját, raktárját vegy megszeretne találni egy csalót, akkor ez a kamera megfelelő az ön számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.