A mi TIPPÜNK: Ébresztőóra rejtett HD kamerával

A rejtett kamerával rendelkező ébresztőóra egy tökéletesen álcázott eszköz, amelyet bárhol használhat. Akár otthon, akár az irodájában esetenként útközben az autójában, hotelszobában, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szállodai személyzet, nem kutatja átt a poggyászait.

Az ébresztőóra használata nagyon egyszerű – helyezze be a készülékbe a memóriakártyát, amely akár 32 GB is lehet, majd kapcsolja be a készüléket. A kamera kétféleképen rögzíthet. Folyamatosan vagy mozgás érzékelése esetén, tehát az Ön igényei szerint állíthatja be az eszközt.

A mellékelt távvezérlő segítségével egyszerűen elindíthatja majd leállíthatja a felvételt. Használhatja a felvétel elindításához/leállításához, mozgásaktiválási mód engedélyezéséhez, folyamatos felvételi mód bekapcsolásához, és még fényképezhet is vele.

A kémkamera használata:

  • Munkavégzés közben megfigyelheti a lakását
  • Biztonságban tarthatja irodáját, és megtudhatja, hogy ki veszi el a dolgait
  • Használhatja a boltban vagy a pénztárnál – egy extra szem mindig jól jön
  • Gyermekmegfigyelőként – ellenőrzés alatt tarthatja a dadát, hogy úgy bánik-e a gyerekkel ahogy kell
  • Kis méretének köszönhetően magával viheti a kirándulásokra és megfigyelheti a hotelszobát, hogy a dolgozók nem lopják-e a dolgait

A videófelvételeket HD minőségben 1280 x 960 felbontással rögzíti, tehát pontosan láthatja, hogy mi történik. A felvételeket számítógépen keresztül tudja lejátszani – használhatja a mellékelt USB kábelt vagy a memóriakártyát is behelyezheti a számítógép kártyaleolvasójába.

És az ára? Viszonylag egyszerű eszköz, amely magas színvonalú kamerával rendelkezik, mozgásérzékeléssel ellátott, és fényképeket is készíthet vele, vagy akár 6 óra folyamatos felvételt. Az ára mindössze 15 000 Ft körül mozog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.