A mi TIPPÜNK: Professzionális HD kamera kulcstartóban WDR-el

Mint már tudjátok a weboldalunkon bemutattunk pár rejtett kamerát. Néhány közülük úgynevezett „fogyasztói” mások szakmai szinten vannak, melyek közkedveltek a magándetektívek és a rendőrök körében.

A rejtett kamerák, amelyek manapság használunk, mint az átlagos fogyasztók és a szakemberek körében is közkedveltek. Ezek rejtett kamerák autókulcsoknak álcázva WRD technológiával (Wide Dynamic Range).

Pontosan mit is jelent a WDR a kamera számára? Ha már találkozott kulcstartónak, tollnak vagy bármilyen más hordozható eszköznek álcázott kamerával, akkor tudja, hogy néha gond lehet a kontraszttal. Tehát az eredmény egy alacsonyabb minőségű kép lesz, és néha nehéz megmondani, hogy valójában mi is történt.

A WRD technológiával felszerelt kamerának köszönhetően, mint például autó kulcsba rejtett kamera nagy felbontással, a kamera képes automatikus beállítani a kontrasztot, így az egyik legjobb HD minőséget kínálja a piacon. Elegendő megnéznie az alábbi képet, hogy meglássa a WRD technológia előnyeit:

 

A széles dinamikatartománynak köszönhetően ez a rejtett kamera kiváló minőségű képeket és videófelvételeket készít. A felvételek a rejtett SD kártyán vannak tárolva, amely el van rejtve a kulcstartóban.

Kamera funkciói

  • Állítható VGA / HD felbontás
  • Videófelvételek és fényképek készítése
  • Tökéletesen álcázott
  • Kb. 120 perc folyamatos felvétel
  • Legmagasabb feldolgozási minőség
  • Magán nyomozók és rendőrök is használják
  • Speciális WRD kamera

Mindennek köszönhetően ez a professzionális berendezés alkalmas átlagos vagy profi magánnyomozók általi használatra is. Ennek a rejtett kamerának az ára körülbelül 45 000 Ft. Ha mérlegeli, hogy a berendezés remekül álcázott, kiváló felvételi minőséggel rendelkezik, és hogy a LawMate gyártó készíti, amely egy kimondottan kémtechnológiával foglalkozó vállalat, akkor ez egy elfogadható ár.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.