A mi TIPPÜNK: Rejtett kamera a telefontöltőben

Ha szeretne egy rejtett kamerát amelyen keresztül meg tudja figyelni a lakását esetleg a munkahelyét/cégjét, akkor a dokkoló egységes rejtett kémkamera a tökéletes megoldás. Úgy néz ki és úgy is működik, mint egy hagyományos töltőállomás Android vagy iPhone okostelefonokhoz.

A készülék egyedülálló tulajdonsága, hogy Full HD minőségben rögzít. A kamera a töltőállomás elülső borítója mögött található. Az álcázás szinte teljesen tökéletes, így senki sem fogja tudni, hogy mikor ránéz a dokkolóra valójában egy rejtett kamerát nézeget.

A dokkoló egységbe rejtett kamera két modellben érhető el – az egyik csak rögzíti a felvételt a memóriakártyára, a másik támogatja a video streminget Wi-Fi keresztül.

Dokkoló töltő memóriával

A rejtett kamera memóriával azt jelenti, hogy van egy rés a készüléken, ahova a memóriakártyát behelyezheti, melyre a felvételek mentődnek. Ezek többnyire egyszerű eszközök. Csak helyezze be a memóriakártyát, csatlakoztassa a készüléket az el. hálózathoz, és kezdheti is a megfigyelést.

A dokkoló egységbe rejtett kém kamera kettő felvételi móddal rendelkezik:

  • Mozgásérzékelő üzemmód
  • Folyamatos felvételi mód

Mozgásérzékelési üzemmódban a kamera csak akkor rögzít, ha a kamera lencséje mozgás érzékel. Ezzel a móddal helyet takarít meg a memóriakártyán, valamint kevesebb időt tölt a felvételek lejátszásával. Folyamatos felvételi módban a kamera napi 24 órába rögzít, függetlenül attól, hogy valami történik-e.

Az „egyéni felvétel” egyszerűen azt jelenti, hogy az eszköz egy rejtett kamera, amely egy micro SD káryára rögzít. Ez egy egyszerű beállítás – csak helyezze be a memóriakártyát a készülékbe, majd csatlakoztassa a tápfeszültséghez és kész.

A felvételek lejátszásához egyszerűen vegye ki a memóriakártyát a kamerából, majd helyezze be a számítógépbe. A legjobb teljesítmény érdekében a VLC médialejátszó használatát javasoljuk.

Dokkoló töltő Wi-Fi-vel

Ha szeretné követni az élő közvetítést a kameráról, akkor a Wi-Fi verzió után kell utánanéznie. Ez a verzió lehetővé teszi, hogy otthonában vagy irodájában történő eseményeket valós időben figyelemmel követhesse.

A töltőt egyszerűen egy mobil alkalmazás segítségével párosítsa a WiFi szolgáltatásával, és elkezdheti megfigyelni otthoni vagy irodai környezetét bárhonnan a világból internet-hozzáférés segítségével. Az élő közvetítés mellet beállíthatja a kamerát is, hogy tárolja a felvételeket a memória kártyán. Mozgásérzékelési mód és folyamatos felvétel közül választhat. Ha valamelyik felvételt nem látta élőben, utólag is lejátszhatja.

Attól függetlenül, hogy milyen helyiségeket kell megfigyelni, a dokkolóegységbe rejtett kamera kiváló minőségű felvételeket fog biztosítani.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.